Wijn-vakantie 2017-08-28T08:13:11+00:00

Het goede Franse leven!

Bent u opzoek naar een vakantieadres in een mooi wijngebied waarbij met zekerheid iedereen het naar zijn zin heeft, lees dan snel verder.

De gezellig ingerichte vakantiewoning met zwembad ligt direct aan de rivier de Lot  in het plaatsje Touzac. Dit dorpje ligt tussen de wijnvelden in het westelijke deel van de Cahorsstreek.

Het huis beschikt over een gezellige woonkamer met NL sateliet TV, een ruime woonkeuken, 4 slaapkamers, waarvan 2 met badkamer en-suite. Meerdere terrassen en een grote loungeset met in de tuin en een heerlijk zwembad. De woning is uitermate geschikt voor b.v. 2 gezinnen met kinderen. Bij de verhuur zijn inbegrepen het gebruik van bedden- en linnengoed, gebruik van fietsen, kano’s, visbootje en alles wat in en om het huis aanwezig is.

In de omgeving is genoeg te doen. Denk hierbij aan fietsen, zwemmen, kanoën, vissen, wandelen, middeleeuwse dorpje, kastelen en grotten bezoeken, leuke (brocante)marktjes bezoeken, dagje uit naar Cahors, Toulouse, Bordeaux of de roofvogelshow in Rocamadour. In de nabije omgeving zijn tal van restaurants waar je voor een vriendelijke prijs heerlijk kunt eten ….. en drinken.

In de Cahorsstreek zijn zo’n 200 wijnchateaus. Bij bijna alle chateaus is het ook mogelijk om wijn te proeven. Dit staat meestal aangeven met de tekst “dequstation ici”. In ons huis is een uitgebreide map aanwezig met alle informatie over de chateaus.

Geïnteresseerd? Kijk dan snel op de website http://www.hetgoedefranseleven.nl.

Uitzicht achtertuin

Loungeset aan het water

Wijnvelden alom

La Rive Bleue