Bestellingen en leveringsvoorwaarden 2021-02-08T15:02:32+00:00

Bestellingen.

BdB Classic Wines heeft er voor gekozen om alleen bestellingen via e-mail in behandeling te nemen.

De Cahors kent zo’n 200 wijnhuizen. BdB Classic Wines heeft een groot deel van deze wijnhuizen bezocht en hun wijnen geproefd. Vanuit deze proeverijen hebben wij een selectie gemaakt van goede wijnen die we tegen een aantrekkelijk importtarief kunnen inkopen.

Het is echter voor ons niet wenselijk om van al deze geselecteerde wijnen grote voorraden aan te leggen. Op deze manier kunnen we de kosten voor b.v. opslag laag houden. Aangezien wij zelf ook het transsport regelen kunnen wij onze wijnen aanbieden voor een prijs die in veel gevallen gelijk of zelfs lager is dan de prijs van de wijn zoals die op het Château wordt gehanteerd. Zie ook hieronder bij Leveringsvoorwaarden voor de aantrekkelijke kortingen.

Aanhanger met wijn

Indien u een specifieke Cahorswijn wenst, waarvan wij (nog) geen voorraad aanhouden, kunnen wij deze ook voor u inkopen. Neem ook voor deze “bestelling op maat” contact op met Yvonne.

Door de bestellingen per e-mail af te handelen ontstaat een meer persoonlijk contact en kunnen wij voor 100% garanderen dat u krijgt waarvoor u betaald.

Leveringsvoorwaarden

BdB Classic Wines is een officieel bij de KvK ingeschreven onderneming. BdB Classic Wines is belastingplichtig en betaalt dus accijnzen over de geïmporteerde wijnen.

Prijsstelling.

Aangezien ik al jarenlang tenminste 7 à 8 keer per jaar in Zuidwest Frankrijk ben, heb ik een goede relatie kunnen opbouwen met de eigenaren van de wijnchateaus en zodoende mooie inkoopkortingen kunnen bedingen. De opslag en transport van de wijn vindt in eigen beheer plaats. Hierdoor kan BdB Classic Wines de prijs van de wijnen relatief laag houden en komt deze in veel gevallen overeen met de tarieven zoals ze die op het Chateau hanteren.

Staffelkorting

5% bij afname vanaf 6 flessen en 10% bij afname van 24 flessen en meer.

Verzendkosten

De wijn wordt in dozen  (6 flessen) verzonden. De prijs van de verzending per doos bedraagt  € 8,95 per doos (tarief Post-NL). Bij bestellingen in de regio Leusden wordt de wijn gratis bezorgd.

Business to Bussines

BdB Classic Wines levert ook aan restaurants, horeca en wijninkooporganisaties. Voor de “tussenhandel” gelden er kortingen op de adviesprijs. Het kortingspercentage is afhankelijk van de soort wijn en de hoeveelheid van afname.