De broers Pascal en Jean-Marc Verhaeghe volgden in 1987 hun vader op in dit bedrijf. In de periode daarna werden hun wijnen steeds geconcentreerder en kregen gelijk meer zuiverheid. In de kelder wordt gevinifieerd zoals bij witte Bourgogne met vergisting in eiken vaten van 500 liter. Vervolgens rijpt de wijn in dezelfde vaten waardoor het hout volledig in de wijn integreert.
In 2009 werd het certificaat verworven voor biologische wijnbouw. De broers stonden in 1999 aan de wieg van een handvest voor kwaliteit dat inmiddels door een groot aantal wijnboeren wordt onderschreven.
De broers Pascal en Jean-Marc Verhaeghe volgden in 1987 hun vader op in dit bedrijf. In de periode daarna werden hun wijnen steeds geconcentreerder en kregen gelijk meer zuiverheid. In de kelder wordt gevinifieerd zoals bij witte Bourgogne met vergisting in eiken vaten van 500 liter. Vervolgens rijpt de wijn in dezelfde vaten waardoor het hout volledig in de wijn integreert.
In 2009 werd het certificaat verworven voor biologische wijnbouw. De broers stonden in 1999 aan de wieg van een handvest voor kwaliteit dat inmiddels door een groot aantal wijnboeren wordt onderschreven.